Предстои пролетна среща на гъбарите, Осогово 2013

Организира се пролетна среща на групата. Място – Осоговска планина. Време: 24, 25, 26 май.
Нощувките ще са 2 – 24/25 и 25/26, на 26 се пътува обратно. За място за нощуване се предлага хижа Осогово, където нощувките са приемливи като цени и условията изглеждат добри. В нощувката не се включва закуска.

Моля, всички желаещи да участват, да потвърдят ПО МАКСИМАЛНО БЪРЗ начин. За целта влезте във форума или в групата във Фейсбук и се свържете с Борис Асьов (Scleroderma) или Димитър Василев (DVelin). На споменатите места има отворени теми за дискусия. Не забравяйте да кажете, колко души ще сте. По-късно ще има информация, как точно ще се плаща капарото за резервацията (защото със сигурност ще има такова).

Ако някой иска, възможно е да се нощува и на хотел Трите буки, където цените са също приемливи и включват закуска. В този случай обаче, ще се наложи да си направите резервацията сами. Не забравяйте, че и при този вариант не е лошо да знаем, че ще участвате. Ето линк към сайта на хотела:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>