Събитие

На 13 и 14 Октомври 2012 ще се състои първата българска среща на гъбари-любители в село Косово (Обаст Пловдив). Срещата ще се проведе в комплекс „Косовски къщи“.

Приветстват се всички привърженици на гъбите и дивата природа от страната и чужбина да дойдат и участват в това събитие. Програмата ще обхване дискусии за гъбите и бъдещото сформиране на организарана структура. Очаква се богат гъбобер в околността на село Косово. Той ще бъде последван от изложба на събраните и идентифицирани гъби.

Ако имате въпроси можете да ги зададете тук, като ни напишете съобщение по-долу. Също можете да се включите във Фейсбук група “Гъбите и Гъбарите”, където се дискутира мероприятието.

За информация относно настаняване и резервация можете да се свържете с Христо Ралев (на тел. 0884791519 или hristoralev@gmail.com) или Светлана Ралева (на тел. 0888150352).

При постъпване на нова информация, ще ви уведомим на тази страница.

1 comment to Събитие

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>